Neler yeni

Şikayetçiyim developer whit3 Abimin efsane müşteri ilgisi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Şikayetçi Olduğum Üye: @WHTS
Şikayet Nedenim: 20 Nisan'da Satın aldıgım kendine ait scripti halen lisanslamayıp kullanılabilir hale getirmemesi? xd

- Kanıtlar için toplamda 6 adet Discord konuşma SS'i 1 adette ödeme yaptıgıma dair SS'İ paylaşacağım. Benim burada ki niyetim verilen parayı kurtarmak değil aksine bu tarz satış yapan ilgili insanları , bu tarz ilgisiz ve satışının arkadasında koşturmayan , müşterisine karşı aşırı ilgisiz (mesaja cevap falan vermiyo :d) insanlardan ayırmaktır.

GELELİM KANITLARA :

White1.png

White2.png
White3.png
White4.png
White5.png
White6.png
image0.png

DOSTUM SEN BU VİZYONLA SATIŞLARINA DEVAM ET , O SANA GÖNDERİLEN PARAYIDA GÜZELCE YE AFİYET OLSUN . UMARIM İNSANLARA BİR NEBZE DE OLSA DEV. WHİTE ABİMİZİN TARZINI/MÜŞTERİYE KARŞI OLAN MÜKEMMEL İLGİSİNİ (!) vs. GÖSTEREBİLMİŞİMDİR. SON OLARAK ÖNERİMDE ŞU ; BU ARKADAŞLA ALIŞVERİŞ YAPACAKLAR 3 DEFA FALAN DÜŞÜNSÜN xd İYİ FORUMLAR ..

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
2 Haziran günü bu durumu gerekli mercilere ileteceğim dedikten sonra developer white abimin kafasına dank etmiş olmalı script lisansını artık yapması gerektiği :ddd fakat 10 gün geçiyo nafile , umarım bu piyasanın ekmeğini yemeye devam etmezsin dostum xd

n0thing

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
2 Haziran günü bu durumu gerekli mercilere ileteceğim dedikten sonra developer white abimin kafasına dank etmiş olmalı script lisansını artık yapması gerektiği :ddd fakat 10 gün geçiyo nafile , umarım bu piyasanın ekmeğini yemeye devam etmezsin dostum xd
Kusura bakmasın kimse fakat cidden bir ev scsi için bu kadar lisanslama falan fazla açıkçası. Bildiğim kadarıyla WireShark, HttpDebugger ile çok rahat bir şekilde gidip gelen istekleri kontrol edip manipüle edebiliyorsun yani iplock saçma bence.

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Kusura bakmasın kimse fakat cidden bir ev scsi için bu kadar lisanslama falan fazla açıkçası. Bildiğim kadarıyla WireShark, HttpDebugger ile çok rahat bir şekilde gidip gelen istekleri kontrol edip manipüle edebiliyorsun yani iplock saçma bence.

dev. White abim öyle uygun görmüştür brom xd

backstagerp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Benide dolandırmıştı kendileri :) Şikayet konusu açınca discorddan banladı...

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Benide dolandırmıştı kendileri :) Şikayet konusu açınca discorddan banladı...

İnsanları 120₺ Dolandırınca kendini zengin olmuş hisseden 13/15 yaş İQ’suna sahip bir arkadaşmış desene:)) bide buna destek çıkan bazı isimler görüyordum ,yazık..

backstagerp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
İnsanları 120₺ Dolandırınca kendini zengin olmuş hisseden 13/15 yaş İQ’suna sahip bir arkadaşmış desene:)) bide buna destek çıkan bazı isimler görüyordum ,yazık..

ev sisteminin çalışmamasını envantere bağlayıp hasan ın qb envanteri(ona ait olduğunu söylemişti kodlardan öğrendik ki hasanın) ile birlikte 400 TL ödemiştim :) Haram olsun yapacak bir şey yok

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
ev sisteminin çalışmamasını envantere bağlayıp hasan ın qb envanteri(ona ait olduğunu söylemişti kodlardan öğrendik ki hasanın) ile birlikte 400 TL ödemiştim :) Haram olsun yapacak bir şey yok

BRUH MOMENT . Aç olmayacan bu hayatta:)

WHTS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Discordunu birakirmisin taniyamadim seni

WHTS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Evet dogrudur muşterilemle ilgilenmiyorum

Dackard

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
@Ediz arkadaş verdiği cevaplarla bir nevi dolandırıcılığını doğruladı . Bence barındırmayın buralarda

WHTS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
2 ay önce almışım arada 1 aylık boşluk var . Geçerli bir sebep değil. Oynaaa devaam
Screenshot_20210612-210905_Discord.jpg

Ip ni girdim fakat baska ip de başlayildi diyor ben miyim dolandirici sen misin sikintili kimse bu problemi yaşamadi

WHTS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
@Ediz lütfen bir b*k bilmeden yorum yapan 3 şahislar hakkinda ilgilenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...