- Credits
- 0
Merhaba Yaklaşık 2 aydır Devam Eden Sorunum Var Daha Önceden Böyle Birşey yoktu Öncellikle Sistem Özelliklerim Amd Ryzen 3 2200g 4 Çekirdek İşlemci GTX 1050Tİ 4 GB Ekran Kartı Ve 16 gb 3000 mhz ram kullanıyorum Fivem Acıyorum Herhangi Bir Sunucuya Giriyorum Roleplay Olsun Yada Başka Sunucu Girdikten Sonra Oyunum Hiç Bir Crash Hatası Vermeden Oyunum 5-10 ıcınde tak diye kapanıyor ve hiç bir hata vermıyor alt+f4 cekersınde oyun kapanırya onun gibi gidiyor oyun Bilgisayar Format attım çözüm bulamadım Oyunu 5 kere sıldım yukledım yine çözüm bulamadım gta 5 sıldım yukledım defalarca yıne çözüm bulamadım fivem cok kez sıldım tekrar yukledım çözüm yine yok en sonunda acaba işlemcım ısnıyor oyun kapanıyor dedım termal macunu yenıledım yine çözüm bulamadım her türlü yolları denedim ama hala Fivem 5-10 dk oynuyorum kapanıyor bu kapanma sadece herhangı bir sunucudayken oluyor bide şöyle deneme yaptım Fivem Ana Menusunde oyunu acık bıraktım yaklaşık 1-2 saat acık kaldı hıc bır suncuya gırmedım ıcın fivem ana menude kendı kendıne kapatmıyor yanlızca herhangı bır servera gırdıgımde kapanıyor bunun çözümü nedir bilen yardımcı olsun 2-3 aydır bunun çözümünü arıyorum yardım edin lütfen