- Credits
- 0
Config.Standalone = True yaparsan meslek gibi birçok özellikten faydalanamazsın. QBCore içine bi export eklemek daha mantıklıBu dediğiniz edrp paketinde çalışmayacaktır sebebi yeni qbcore'a göre olmasıdır şu şekilde de çalışabilir;
Config.Standalone = True yaptıktan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 11112
paylaşım için teşekkürler eline sağlıkBu dediğiniz edrp paketinde çalışmayacaktır sebebi yeni qbcore'a göre olmasıdır şu şekilde de çalışabilir;
Config.Standalone = True yaptıktan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 11112
indirme linki yokMerhaba forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum araştırdım her hangi bir şey bulamadım. Kısacada karşıda ki oyuncunun üstünde target çıkarmayı anlatacağım dileyen arkadaşlar ESX uyarlayabilirler. qb-target kullanıyorum. Bu kısmı istediğiniz joba göre ayarlayıp çoğaltabilirsiniz.
Örnek Kod
Ekli dosyayı görüntüle 11094
Ekli dosyayı görüntüle 11095
fasfaresimde rarefivem yazıyorda acaba iconları nereden bulabiliriz
awesome fontsresimde rarefivem yazıyorda acaba iconları nereden bulabiliriz
asdMerhaba forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum araştırdım her hangi bir şey bulamadım. Kısacada karşıda ki oyuncunun üstünde target çıkarmayı anlatacağım dileyen arkadaşlar ESX uyarlayabilirler. qb-target kullanıyorum. Bu kısmı istediğiniz joba göre ayarlayıp çoğaltabilirsiniz.
Örnek Kod
Ekli dosyayı görüntüle 11094
Ekli dosyayı görüntüle 11095
good stuffMerhaba forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum araştırdım her hangi bir şey bulamadım. Kısacada karşıda ki oyuncunun üstünde target çıkarmayı anlatacağım dileyen arkadaşlar ESX uyarlayabilirler. qb-target kullanıyorum. Bu kısmı istediğiniz joba göre ayarlayıp çoğaltabilirsiniz.