- Credits
- 0
- Discord
- MOXHA#0001
Evet Sunucuda hileden bıktıysanız burası tam size göre. Eğer hileler kabusunuz olduysa, bundan sonra siz onlar için yıkılamayan bir duvar olucaksınız. Peki nasıl ?
Hilecilerin serverinizde çıkarmaya çalıştığı dünyaları rampaları engeller. Hilecilerin nasıl ya diyip çıldırdığı bir sistem Server taraflıdır. Stoplanamaz Bypasslanamaz. OneSync ile çalışır [INFINITY UYUMLUDUR]
Ve bunun yanında Raider Anticheat V3 ilk 2 hafta ücretsiz. 2 Hafta boyunca çerezinizi alıp serverinizi rahat bir şekilde yönetebilirsiniz bu manyak ikili sayesinde.
Dikkat satışı herkese olmucaktır. Belirli insanların eline düşmesini istemiyorum.
FIYAT: 500TL [TEK SEFERLIK IP LISANSLI]
Ve eğer satın alırsanız mx-gang %50 indirimli
Log sistemiyle ilgili bir fotoğraf:

Ben inanmıyorm öyle birşey olamaz diyorsanız, ben sizi direk rp sunucusuna yönlendiriyorum. Test sunucusu bile değil.
SKY ROLEPLAY
X ROLEPLAY
SATIN ALMAK ICIN:
Hilecilerin serverinizde çıkarmaya çalıştığı dünyaları rampaları engeller. Hilecilerin nasıl ya diyip çıldırdığı bir sistem Server taraflıdır. Stoplanamaz Bypasslanamaz. OneSync ile çalışır [INFINITY UYUMLUDUR]
Ve bunun yanında Raider Anticheat V3 ilk 2 hafta ücretsiz. 2 Hafta boyunca çerezinizi alıp serverinizi rahat bir şekilde yönetebilirsiniz bu manyak ikili sayesinde.
Dikkat satışı herkese olmucaktır. Belirli insanların eline düşmesini istemiyorum.
FIYAT: 500TL [TEK SEFERLIK IP LISANSLI]
Ve eğer satın alırsanız mx-gang %50 indirimli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Log sistemiyle ilgili bir fotoğraf:

Ben inanmıyorm öyle birşey olamaz diyorsanız, ben sizi direk rp sunucusuna yönlendiriyorum. Test sunucusu bile değil.
SKY ROLEPLAY
Giriş yap veya üye ol.
X ROLEPLAY
Giriş yap veya üye ol.
SATIN ALMAK ICIN:
Giriş yap veya üye ol.