- Credits
- 0
Tekrardan Merhaba Arkadaşlar. Bir Çok Kişinin Bilmediği Ve Bilen Kişi Bulmak İçin Uzun Çabalar Harcadığı Bir Konuya Yardımcı Olmak İstedim
Konumuz Teamspeak Nickname Yani Teamspeak Aldım İP Verildi Ama Özel İsim Yapmak İstiyorsunuz
Yani 12.123.123.12:9987 Yerine Rarerp Olarak Bağlanacağız
İlk Olarak
Myteamspeak'a Tıklıyoruz eğer Hesabınız Var İse Login'e Tıklayınız Yok İse Register'e Tıklayınız

Hesabımızı Oluşuturduk'tan Sonra Sizi Aşşağıda Gösterdiğim Ekrana Atacaktır Bu Ekrandan Server Nicknames'e Tıklayınız.

Karşımıza Bu Gelen Ekrandan İP'ye Tıklayınız Tıkladıktan Sonra Doldurmamız Gerken Kısıma Gelelim

Server Nickname Kısmına Ne Olarak bağlanacaksak Onu Yazalım.
ServerİP4 Kısmına Sunucu İP'mizi Yazalım Sağ Tarafada Portumuzu Girelim

Bu Size Verilen Teamspeak Adresi Diyelim 195.85.205.186:9987
Server İPV4 Kısmına 195.85.205.186 Girilecek. Port Kısmına İse 9987 Gireceksiniz
Server Nickname : Rarets Yazdınız Artık teamspeak'e Bağlanırken rarets Olarak Bağlanabilirsiniz
Not: nickname Yaptığınızda Size Verilen İp iptal Olmaz Sadece Yönlendirme Yapar Yani Hala İp İle Bağlanabilirsiniz(Yurt Dışından Girecek Oyuncularınıza İP Vermenizi Öneririm )
Konumuz Teamspeak Nickname Yani Teamspeak Aldım İP Verildi Ama Özel İsim Yapmak İstiyorsunuz
Yani 12.123.123.12:9987 Yerine Rarerp Olarak Bağlanacağız
İlk Olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'e Tıklayıp Sitemize GidiyoruzMyteamspeak'a Tıklıyoruz eğer Hesabınız Var İse Login'e Tıklayınız Yok İse Register'e Tıklayınız

Hesabımızı Oluşuturduk'tan Sonra Sizi Aşşağıda Gösterdiğim Ekrana Atacaktır Bu Ekrandan Server Nicknames'e Tıklayınız.

Karşımıza Bu Gelen Ekrandan İP'ye Tıklayınız Tıkladıktan Sonra Doldurmamız Gerken Kısıma Gelelim

Server Nickname Kısmına Ne Olarak bağlanacaksak Onu Yazalım.
ServerİP4 Kısmına Sunucu İP'mizi Yazalım Sağ Tarafada Portumuzu Girelim

Bu Size Verilen Teamspeak Adresi Diyelim 195.85.205.186:9987
Server İPV4 Kısmına 195.85.205.186 Girilecek. Port Kısmına İse 9987 Gireceksiniz
Server Nickname : Rarets Yazdınız Artık teamspeak'e Bağlanırken rarets Olarak Bağlanabilirsiniz
Not: nickname Yaptığınızda Size Verilen İp iptal Olmaz Sadece Yönlendirme Yapar Yani Hala İp İle Bağlanabilirsiniz(Yurt Dışından Girecek Oyuncularınıza İP Vermenizi Öneririm )