Neler yeni

Sunucu Dosyaları [ÜCRETSİZ] QB TO ESX | TEMEL PAKET | GELİŞTİRMEYE AÇIK | SORUNSUZ

Oph3Z

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Discord
Oph3Z#9442
Umarım işinizi görür. Bunu yapma nedenim sadece paylaşmak için değil, kendim paket yapıcam fakat bana göre bir temel paket bulamadım, çoğu temel paketi denemişimdir ama bana uygun bir tane bulamadım bende yapayım dedim. Kafanıza göre kullanabilirsiniz. Sorun falan çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Kayıt Ekranı:

Screenshot_3.png

Envanter:

Envanter.png

Karakter Yapma Ekranı:

Karakter yaratma.png

Galeri:

Galeri.png

Metalı Araba Anahtarı:

Anahtar.png

Görseller bu kadar, zaten temel olduğu için bunlardan daha fazlası yok. SQL gibi şeyler paketin içinde. Bide boşuna yer kaplamasın diye sildim, artifacts dosyalarını kendiniz indirip kurabilirsiniz.

NOT: Envanter'de ver sistemi vardır ve sorunları fixlenmiştir. Ayrıca 'Artifacts' adlı bir klasör oluşturun paketin içerisine ve artifacts dosyalarını klasöre atın.

Oph3Z

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Discord
Oph3Z#9442
Güncelleme:
Bazı hatalar vardı bir kaç dosyada, hepsi düzeltildi. Sıkıntı falan çıkarsa discord üzerinden ulaşın.

Oph3Z

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Discord
Oph3Z#9442
Güncelleme:
Markette E basma sıkıntısı varmış, sorunu halletim. Kullananlar için söylüyorum, ya paketi tekrar indirin yada qb-shops kodlarını alın, sizdeki ile değiştirin

leonros

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
ya merhaba paket çok hoşuma gitti ama admin veremedim bi türlü. Server.cfg ye hex girdim sql admin verdim cmd'den setgroup admin verdim ama olmadı nasıl yapıcam acaba.

quake47

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
ya merhaba paket çok hoşuma gitti ama admin veremedim bi türlü. Server.cfg ye hex girdim sql admin verdim cmd'den setgroup admin verdim ama olmadı nasıl yapıcam acaba.
m3 admin cfg dende vermen gerekli