Neler yeni

Paylaşım [ÜCRETSİZ] RASQUEX V5

UnLac.

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0

Selamlar , Bundan 3-4 Ay Önce V5 Almıştım Rasquex Adlı Şahıstan Ve Açık Açık Söyleyeyim 20 Tl Bile Etmeyecek Bir Paket Ve Şuanda 140’a Satması Çok Zoruma Gitti Milleti Dolandırıyor Sonra Hiç İlgilenmiyor. Link Aşağıda İyice Kullanın Etrafa Yayın Satamasın. Eğer Forum Kurallarına Uymayan Bir Konuysa Beni Uyarın Yetkililer.
Aynı Zamanda Bir Sıkıntı Çekerseniz Bug vs. Bana Ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

MertBaran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0

Selamlar , Bundan 3-4 Ay Önce V5 Almıştım Rasquex Adlı Şahıstan Ve Açık Açık Söyleyeyim 20 Tl Bile Etmeyecek Bir Paket Ve Şuanda 140’a Satması Çok Zoruma Gitti Milleti Dolandırıyor Sonra Hiç İlgilenmiyor. Link Aşağıda İyice Kullanın Etrafa Yayın Satamasın. Eğer Forum Kurallarına Uymayan Bir Konuysa Beni Uyarın Yetkililer.
Aynı Zamanda Bir Sıkıntı Çekerseniz Bug vs. Bana Ulaşabilirsiniz.
Rasquexi tanımıyorum ama satışı yapılan bir paketi forumda paylaşmak yanlış bir haraket bence sonuçta onunda paket üzerinde emeği var biraz emek hırsızlığına giriyor.

adişş

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Discord
adişş#5555
Rasquexi tanımıyorum ama satışı yapılan bir paketi forumda paylaşmak yanlış bir haraket bence sonuçta onunda paket üzerinde emeği var biraz emek hırsızlığına giriyor.
öyle diyorsun ama satın alanlarında parasına yazık ? :d

Avezone

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
görsel varmı

Gürültülü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
24 Saat içerisinde VT ekleyiniz.

deathfung09

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Rasquexmi tam bir aptal :D

efegungrd

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
arkadaşlar emeğimle oyniyan arkadaşlar var fivemi bu duruma sokanlarda onlar isterseniz indirin ama virius olmadığını kontrol edin bazı arkadaşlar pylaşmış ben virüssüzünü paylaşıcam ismimden prim kasmaya devam edin

UnLac.

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
arkadaşlar emeğimle oyniyan arkadaşlar var fivemi bu duruma sokanlarda onlar isterseniz indirin ama virius olmadığını kontrol edin bazı arkadaşlar pylaşmış ben virüssüzünü paylaşıcam ismimden prim kasmaya devam edin
kardeşim +10 forumda paylaştım ilk paylaşan benim ve hep olumlu yorum alıyorum milleti dolandırmayı bırak hiç virüs yorumu almadım 140 tl'ye satmayı bıraktığına sevindim :D vt var bu arada konuyu kötüleme zaten 10 dk emek vermişsnidr

deathfung09

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Credits
0
Ne primi yaaa Senin gibi bir aptal eksilmesini istiyoruz fivemdan